menu

13:05
ІІІ Всеукраїнський екологічний конкурс дитячого малюнка «Майбутнє планети у наших руках»

             
             
Дорогі друзі!
Запрошуємо вас долучитись до ІІІ Всеукраїнського екологічниого конкурсу дитячого малюнка «Майбутнє планети у наших руках» (далі Конкурс). Мета Конкурсу — привернення уваги до проблеми знищення природи України в результаті війни; виховання у дітей бережливого ставлення до природи та навколишнього середовища; розкриття у їхній творчості прагнення до відновлення і збереження природних ресурсів у світі та в Україні зокрема.
У Конкурсі беруть участь діти до 18 років у 3-х вікових категоріях:
дошкільники та читачі-учні 1-4 класів; читачі-учні 5-8 класів; читачі-учні 9-11 класів. На Конкурс приймаються індивідуальні роботи у кожній віковій категорії. Конкурсні роботи готуються за тематичними напрямами: «Вплив війни на природу України»; «Природа у твоїй улюбленій книжці»; «ЕКО-свідомість — запорука майбутнього»; «Відновлення і збереження природи України». Учасники Конкурсу кожної вікової категорії готують малюнок формату А-3 із назвою за обраним тематичним напрямом, виконані будь-якими художніми засобами і техніками, який за змістом і жанром відповідає темі та містить авторське бачення покращення екологічної ситуації в Україні.
Роботи підписані надсилаються із коротким повідомленням: ПІБ автора у називному відмінку, його повна дата народження, домашня адреса (поштова), контактний телефон для зв’язку (у т.ч. батьків та кураторів конкурсу), електронна пошта. Протоколи та творчі роботи учасників надавати в Великомихайлівську бібліотеку-філію для дітей до 10 березня 2024 року.
Детальні умови читайте у Положенні:https://chl.kiev.ua/Default.aspx?id=120
Переглядів: 31 | Додав: harap7194 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar